Extratereștrii antici

User avatar
PSC
Posts: 655
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:40 pm
Location: Timișoara

Extratereștrii antici

Post by PSC »

Image
User avatar
DP 2-6
Posts: 3368
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:22 pm
Location: Timisoara

Re: Extratereștrii antici

Post by DP 2-6 »

66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell – care este adevărul din spatele „prăbuşirii extraterestre”?

Google, celebrul Motorul de căutare pe internet, şi-a modificat logoul pentru a marca împlinirea a 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, care ar fi fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale.
Noul logo al Google - reprezentat sub forma unui joc animat - este unul interactiv şi prezintă un extraterestru care aterizează pe Pământ într-un OZN. Extraterestrul poate fi direcţionat cu ajutorul cursorului prin ferma de la Roswell pentru a recupera părţile care îi compun OZN-ul. După ce recuperează elementele componente ale OZN-ului, extraterestrul părăseşte Pământul.
Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, biroul de informaţii publice din Roswell, a emis un comunicat de presă în care a precizat că personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburătoare prăbuşită în apropiere de o fermă din Roswell, ceea ce a mărit interesul presei pentru acest subiect.

În incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prăbuşit în apropiere de Roswell, statul New Mexico, SUA. De la sfârşitul anilor 1970, incidentul a fost subiectul unor controverse intense şi al unor teorii ale conspiraţiei cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbuşit.
Armata americană a susţinut întotdeauna că în acest loc s-a prăbuşit un balon de cercetare top secret. Cu toate acestea, mulţi susţinători ai teoriei OZN-urilor spun că, de fapt, o navă extraterestră s-a prăbuşit şi câteva cadavre au fost recuperate şi că apoi militarii au început o operaţiune de muşamalizare. Incidentul s-a transformat într-un fenomen foarte cunoscut în cultura populară, ceea ce face ca numele Roswell să fie sinonim cu OZN-urile. Este, de altfel, pe primul loc într-un top al incidentelor cele mai mediatizate şi controversate despre un presupus OZN.

În 2008, Edgar Mitchell, unul dintre reputaţii astronauţi care au luat parte la misiunea Apollo 14, a declarat într-un interviu pentru postul de radio american Kerrang! că extratereştrii au contactat Pământul de mai multe ori, dar că NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani, după cum informa la momentul respectiv thisislondon.co.uk.
Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar în cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc în 1971, şi, totodată, al şaselea om care a păşit pe Lună.

Acesta a spus că extratereştrii au contactat de mai multe ori Pământul în timpul carierei sale la Agenţia spaţială americană (NASA), însă acest lucru nu a fost făcut public.

Mitchell, în vârstă de 77 de ani la momentul respectiv, a declarat că surse din NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia drept nişte fiinţe "de înălţime mică, ce păreau bizare oamenilor".

El a spus că extratereştrii ar arăta aşa cum sunt cei descrişi în cultura populară, de înălţime mică, cu ochi şi cap mari.

Mitchell a explicat că tehnologia umană "nu este nici pe departe atât de sofisticată" ca a lor şi că, "dacă ar fi fost ostili", oamenii "ar fi dispărut până acum".

Mitchell, împreună cu comandantul misiunii Apollo 14, Alan Shepard, deţine recordul pentru cea mai lungă ieşire pe Lună - 9 ore şi 17 minute.

"Am fost destul de privilegiat încât să aflu că am fost vizitaţi şi că fenomenele OZN sunt reale", a spus Mitchell. "Am făcut parte din cercurile militare şi ale serviciilor secrete, care ştiu că, dincolo de ceea ce se cunoaşte public, am fost vizitaţi. Citind ziarele recent, îmi dau seama că s-a întâmplat chiar de mai multe ori", a adăugat acesta.

Mitchell, doctor în aeronautică şi astronautică, a mai spus, referitor la celebrul incident de la Roswell, în New Mexico, din 1947, că a fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale şi că fenomene similare sunt în curs de investigare.

Armata americană a susţinut întotdeauna că în acest loc s-a prăbuşit un balon de cercetare top secret.

Oficialii NASA au reacţionat rapid în urma interviului lui Mitchell printr-un purtător de cuvânt: "NASA nu se ocupă cu depistarea OZN-urilor. NASA nu este implicată în acoperirea urmelor de viaţă extraterestră de pe această planetă sau din univers". " Doctorul Mitchell este un mare american, dar nu îi împărtăşim opiniile despre acest subiect ", a adăugat purtătorul de cuvânt.
Aceasta nu este singura ipoteză despre incidentul de la Roswell. În 2011, Annie Jacobsen a publicat „Area 51”, o carte ce se bazează pe interviurile efectuate de aceasta cu cercetători şi ingineri care au lucrat în Area 51 - baza secretă de testare din deşertul Nevada.

Iată ce a dezvăluit Jacobsen în cartea „Area 51”, aşa cum a relatat Descoperă la vremea publicării sale:

"Area 51", cartea scrisă de Annie Jacobsen, se bazează pe interviurile efectuate de aceasta cu cercetători şi ingineri care au lucrat în Area 51 - baza secretă de testare din deşertul Nevada.

Conform cărţii, se respinge ideea unei invazii extraterestre şi aduce în prim-plan teoria conform căreia Stalin a fost inspirat de adaptarea radio a nuvelei "War of the Worlds" făcută de Orson Wells, care a provocat isterie în întreaga Americă după difuzarea din 1938.

Potrivit "Area 51", complotul a început după ce Uniunea Sovietică a confiscat din Germania un avion de tip "aripă zburătoare" (Horten Ho 229). După ce a făcut experimente pe prizonierii de la Auschwitz, în urma războiului, doctorul Joseph Mengele a fugit în America de Sud. Acolo se presupune că a pus bazele unei echipe de "aviatori groteşti, de mărimea unor copii", în schimbul unui laborator oferit de sovietici în care acesta putea practica experimente în domeniul eugeniei.

Cartea precizează că avionul care s-a prăbuşit în 1947 era plin cu copii ce aveau înfăţişarea unor extratereştri, cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani. Stalin voia ca aceştia să aterizeze în America pentru a cauza o isterie similară cu cea produsă în 1938 de adaptarea radiofonică a cărţii lui Wells. Avionul a fost pilotat de la distanţă de un altul şi s-a prăbuşit pe teritoriul New Mexico, iar americanii au muşamalizat incidentul.

Sursa lui Jacobsen, un inginer pensionar care a lucrat la compania EG&G, societate ce se ocupa de cele mai sensibile proiecte ale guvernului american, a declarat că a fost implicat în proiectul Area 51 începând cu anul 1978.

"S-au descoperit corpuri în perimetru în care avionul s-a prăbuşit. Acestea nu erau de origine extraterestră. Nu erau nici măcar aviatori. Erau cobai umani, neobişnuit de mici pentru nişte piloţi. Părerau a fi copii. Aveau până într-un metru jumătate înălţime" susţine Annie Jacobsen în cartea sa.

"Erau deformaţi într-un mod grotesc, fiecare dintre ei în aceeaşi manieră. Aveau un cap neobişnuit de mare, iar forma ochilor era supradimensionată", continuă aceasta.

Doi dintre ei au fost descoperiţi în comă, dar încă în viaţă. Inginerilor de la EG&G li s-a precizat că "priveliştea pe care ar putea să o vadă, ar fi una şocantă".

Documente declasificate arată că agenţii G2, serviciul de informaţii al armatei americane, i-au căutat în toată Europa pe fraţii Walter şi Reimar Horten, inginerii care au proiectat naveta care s-a prăbuşit în New Mexico. Documentele se încheie în punctul în care aceştia au fost găsiţi şi au recunoscut contactele cu autorităţile sovietice.
Image
http://www.descopera.ro/dnews/11108649- ... raterestre
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by orangetm »

"As Ancient Astronaut Theorists Believe"
:ymalien:

Image
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by orangetm »

Roswell ca Roswell, dar ce ne facem cu asa ceva?

Image
Image
Image

:-??
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
AndreiVajnaII
Posts: 2862
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:47 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by AndreiVajnaII »

:-o

Cauta mai bine, precis e si portretu lu becali pe undeva pe acolo....
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by orangetm »

AndreiVajnaII wrote::-o

Cauta mai bine, precis e si portretu lu becali pe undeva pe acolo....
Asta-i intr-o manastire din Kosovo... :ymsmug:
Te las pre tine sa sersezi homunculul de care vorbesti... B-)
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
timisoara1990
Posts: 76
Joined: Tue Jul 02, 2013 7:38 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by timisoara1990 »

bravo excelent respect pentru topic!
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by orangetm »

timisoara1990 wrote:bravo excelent respect pentru topic!
Daca tot iti place un asemenea topic... :D

Dogonii si conexiunea siriusana

Acest popor traieste in vestul Africii, in Mali, in sate raspandite pe vreo 200 de km pe cursul fluviului Niger.
Stramosii lor au emigrat din Egipt in actuala Libia, apoi mai departe spre vestul continentului, ajungand in Mali spre anul 1490. Aici au gasit triburile locului, oameni pasnici, pe care i-au numit "tellen (cei pe care i-am gasit)", care erau priceputi in magie; aceste populatii au fuzionat in mod pasnic.
Prin anii 1920, doi antropologi francezi, Marcel Griaule si Germain Dieterlen au trait 15 ani printre dogoni pentru a le studia cultura, obiceiurile si traditiile.
Abia dupa aceasta perioada, marii preoti dogoni le-au impartasi tsecretele traditiilor lor, lasandu-i bouche bée.
Erau mituri secrete despre sistemul solar Sirius, aflat la 8,6 ani-lumina de pamant.
Dogonii cunosc in detaliu steaua Sirius, pe care o numesc SIGI TOLO, sau Sirius A, dupa denumirea data de catre astronomi. Aceasta este steaua cea mai stralucitoare de pe cer, fiind situata in stanga-jos fata de Centura lui Orion.
Dogonii au spus ca langa ea se afla o stea invizibila ochiului uman, cu o orbita eliptica in jurul lui Sirius si cu o miscare de revolutie de 50 de ani terestri.
Steaua foarte mica si care se roteste in jurul propriei axe e numita PO TOLO de catre dogoni, insemnand "Steaua celei mai mici seminte". Ea este formata dintr-un metal alb numit sagala si este foarte grea. Dogonii mai afirma ca in acest sistem solar mai exista o a treia stea, EMMA YA, "Soarele femeii", care se roteste in jurul lui Sirius A, numita de catre astronomi Sirius C, dar acestia din urma nu stiu daca este stea, planeta sau satelit artificial.
Abia in anul 1970 telescopul Hubble a gasit o pitica alba ce se roteste in jurul stelei Sirius, ca si cea din mitul dogonilor, aceasta fiind o stea foarte veche, cu o greutate de 900 kg/inch cub.; orbita stelei a fost calculata de catre astronomi la 50,1 ani; aceasta a fost numita stiintific Sirius B.
Batranii tribului Dogon afirma ca au aceste informatii de la membrii unei farfurii zburatoare care au aterizat pe pamantul lor si le-au facut aceste relatari, devenite peste timp miturile secrete ale acestei populatii ramasa la organizarea tribala.
Povestea lui Sirius se leaga de Terra prin afirmatia, de nivel ezoteric, ca sistemul lor solar este conectat de al nostru pe cale psihica, siriusenii ajutand in mod subtil civilizatia omeneasca de-a lungul vremii.
Se mai afirma ca acesti siriuseni sunt una dintre cele mai avansate civilizatii din Galaxie si ca au aspect uman.

Si o completare "sci-eso" despre Sirius...

<<The Physics and Metaphysics of the Ascended Triunal Star Family

These exciting images provide clear viewing of the relationship of Sirius A & B, two of the three stars that comprise the Sirian star system. The third star, Sirius C, is so infinitesimal in comparison that it is invisible to the photographic lens, dwarfed by its too greater siblings. Indeed, scientists are still debating whether it exists at all – while the Ancient Dogon tribes have known of its existence for over 5,000 years, when they were visited by the Nommo of Sirius, amphibians that communicated their uncanny knowledge of celestial movements so many thousands of years ago. Here is what we know about the stars of Sirius:

Sirius A: Sothis

It is ten times larger than our sun, twice as massive, and registers twenty times as much luminescence.
It is the largest, most brilliant star in our hemisphere and it is known as the blue-white star.
Sirius A is 8.7 light years from Earth and moving on a direct course toward our solar system.
It is located in the jaws of the Great Dog, Canis Major constellation – hence it is known as the Dog Star.
It is visible in the Northern hemisphere of our evening sky from November – April; it can be located by following a direct line through the belt of Orion towards the horizon.
It is a three-dimensional stellar being with enormous gravitation fields.

Sirius B: Satais

It is called a white dwarf star, with the equivalent mass of our sun packed into a globe four times the size of our Earth.
It travels in an eliptical orbit around Sirius A, which it completes in a 50 year cycle.
Although it was only discovered by the scientific community a mere fifty years ago, the Dogon tribes knew of Sirius B, which they described as a heavy, small, powerful star, as early as 5,000 years ago.
The Sirian Revelations tell us that while Sirius A is still a 3D stellar presence, what we observe as the dwarf star, Sirius B, is actually the remains of the ascended star, which has traveled through its own astral cords and now exists in the sixth dimension. It is here that the Sirian High Council reside, in light body, and from here that they are directing their overlighting energies to the Awakening of Earth and to others who reside in the body of our solar system.

Sirius C: Anu

This, the third of the Sirian stellar family, did also ascend from the third dimension at the time of the Sirian shift.
Although the scientific community has not confirmed the existence of Sirius C, the Dogon knew of it by the name, Enome Ya, and they described it too as revolving around Sirius A.
Of the planets that orbited Anu, one did not achieve ascension when the star, which remains in the fourth dimension, did not: that planet is Nebiru, the home of the Annunaki.
Nebiru was flung out of Sirius, was captured by our sun, and ricocheted back to Sirius and it is to this day caught between the two star systems, on an elliptical journey that takes approximately 3,600 years to complete.>>

Mai as avea ceva de adaugat despre acest Sirius C, zis si Anu.
Anu (vezi poza) sau An este zeul sumerian al cerului, alcătuind în timpul primordial, cu soția sa Ki, cuplul cosmic An-Ki (Cer-Pamânt).

Image
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
AndreiVajnaII
Posts: 2862
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:47 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by AndreiVajnaII »

Robu e mai tare ca extraterestrii antici. :D
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Extratereștrii antici

Post by orangetm »

AndreiVajnaII wrote:Robu e mai tare ca extraterestrii antici. :D
Asta din poza de mai sus pare ceva consilier local urzicat iti=et cu barba/barbi... :antisteaua: :anticaine: :evil: :D
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
Post Reply