etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Comentarii pe meciurile disputate de Poli

Pronostic

1
5
83%
X
0
No votes
2
1
17%
 
Total votes: 6
User avatar
Pffv
Posts: 4073
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:43 pm
Location: Timisoara

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by Pffv »

PFA wrote:Ești supărat. Eu nu văd nimic grav greșit la mai mulți dintre jucători - clar însă trebuia să intri egal la pauză, deci mersi Doman pentru contribuția deosebită din prima repriză. Bocșan a fost teribil, pe lângă la toate fazele lor periculoase, inclusiv la primele două goluri. Știam de când a început sezonul că ne mai trebuie un fundaș central și un atacant. Acum plătim că n-am putut să aducem când puteam aduce, adică până la votul din Consiliul Local.
Metodic :
Curileac - no comment
Cretu - penibil la golul 1 , 1/15 centrari reusite , cartonas gratuit (iertat de cartonasul al doilea)
Melinte - eroare gol 2 , eroare gol 3
Ciucur - aport ofensiv 0 , defensiv si mai slab
Artean - pentru un jucator oarecare f.f.slab , pentru un capitan penibil
Vasvari - dezordonat , lent , submediocru
Barnoi - slab pe picioare , fara suflu , viitoare eterna speranta
Mailat - mai slab ca Barnoi , da' are memoriu :mrgreen:
Munteanu - complet iesit din forma si inutil , mingi pierdute in prostie , suturi aurea
Doman - halos , aere de vedeta , mingi pierdute in prostie , repetare cu insistenta a aceleiasi greseli + ratari de nepermis
Bianconi - cetatean (vorba comentatorului) , 0 reusite dar si 0 mingi utilizabile
Soljici - lent , neinspirat , previzibil
Curjurici - la fel de cetatean ca Bianconi , nu degeaba l-a pus pe liber Nea ... Salamis
Popa - expresiv in manifestari , apatic in fapte , lent si previzibil in schimbari , a "jucat" la alibi azi .
In rest , desigur , nimic grav "gresit" . Chiar am iesit bine fata in fata cu galacticii Bumba , Batin , Fota , Bucsa ( :-\ ) , Cristescu & comp. condusi de antrenorul secolului , "comisarul" Moldovan . Daca si azi mai gasim scuze dupa acest meci si aceasta prestatie ... ce sa mai zic , ia sa dam eunucului o viagra , cine stie poate , poate .... :mrgreen:
Cam cate puncte vom face in urmatoarle 2 meciuri ? Pe ce loc vom fi dupa etapa 16 ? Cui ii pasa , nimic nu e gresit .... la naiba , ne mutaram in La Liga sau Bundesliga si numai eu nu stiu ? (La Liga 1/2/3 si 2 Budesliga , ca altfel luam 10 nu 4 pe bune si inca 3 de care am scapat ca au fost astia ciobani ) .
Este reconfortant ca unii vad si parti bune , 100% asa o sa avansam .... inainte . Oricum o buna parte se dau acum ripensisti asa ca nu-i mare paguba :ymsmug: . Noroc cu streamingul pe net , mai vezi un fotbal , un meci , o faza , ceva , iar cand nu ai mai bine intorci pe handbal . Aia joaca , astia se joaca X( :-o !

le Despre consiliul local si primar numai de ....bine . Noroc ca Pinocchio e doar o poveste :-s :-\ !
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by orangetm »

Mie sa imi dati locul unde e topicul Hawk Eye, ca nu stau pe notebook toata noaptea... :curat1:
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
Pffv
Posts: 4073
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:43 pm
Location: Timisoara

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by Pffv »

orangetm wrote:Mie sa imi dati locul unde e topicul Hawk Eye, ca nu stau pe notebook toata noaptea... :curat1:
La meciul de cupa !
User avatar
impossible
Posts: 2931
Joined: Tue Oct 02, 2012 12:52 am

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by impossible »

Pana la urma antrenorul are dreptate. Daca se accidenteaza Canu n-avem cu cine sa-l inlocuim. Bocsan a fost si a ramas un indolent. Nu te poti baza pe el. Nici cu Melinte nu mi-e rusine. In atac aceeasi problema. Fata de anul trecut lipsesc Barbut, Popovici, Draghici si Pedro. A fost adus in loc Bud, care era total iesit din forma (nu-si gaseste locul nici la Chiajna), dar si Bianconi (avea oare un DVD de prezentare care ne-a convins? n-as crede, ca omul n-a dat goluri de vreo 5 ani; poate i-am studiat evolutiile din perioada junioratului si asa l-am luat. :bashhead2: ). Se pare ca unii, dintre cei care pot, nu prea vor sa puna osul pentru ca perspectivele nu sunt roz (ca tricourile).
______________________________________
Image
ASU - Poli 0-1 (Chemin S. 53')
User avatar
DP 2-6
Posts: 3368
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:22 pm
Location: Timisoara

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by DP 2-6 »

Că Bocșan, Bianconi, Artean sau Melinte sunt praf, nu e nici o noutate. Problema e că au fost praf și cei care ne-au obișnuit să fie buni, adică Munteanu, Vașvari sau Crețu.
timisoreanul
Posts: 282
Joined: Tue Oct 16, 2012 7:36 pm

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by timisoreanul »

Ceva se intampla la echipa. Ne-a invins o echipa nu neaparat mai buna, ci mai ambitioasa si mai increzatoare. Ai nostri parca nu au avut atitudine si au fost blazati. Tare cred ca explicatia tine de problemele financiare si de eterna incertitudine din club, carora nu li s-a gasit nici pana acum rezolvare. Noi ne dam cu presupusul, cei din club trebuie sa isi faca treaba: conducatorii sa asigure finantarea, antrenorii sa antreneze iar jucatorii sa joace. Cert e ca dupa victoria cu Dinamo am facut doua puncte in cinci meciuri, asa ca am aterizat brusc cu picioarele pe pamant dupa ce ne-am crezut mai zmei decat era cazul. Iar lipsa unui atacant este incredibila. Nu trebuia sub nicio forma lasat sa plece Pedro Henrique, era un atacant super pentru Romania. Pe Bianconi unde l-au putut gasi? Mai bine luau un golgheter din ligile inferioare. Nu poti sa joci la nesfarsit fara atacant. Sper sa se trezeasca, urmeaza meciuri grele cu FCSB, Astra, plus meciul cu concitadinii.
User avatar
englezul
Posts: 4404
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by englezul »

Ca nu avem jucatori de mare valoare stiam. Ca avem jucator slabi rau de tot, stiam si asta. Dar ca jucam indolent, miserupist si fara nici o apasare, asta nu credeam. La 0-1 nu mi se pareau deloc apasati baietii si pana la urma au mai luat 2 asa ca sa nu fie nici un dubiu. Popica a cules strugurii si a scos cartofii, cam atat.
Am asa un feeling pe care l-am mai spus referitor la el. Nu-l prinde iarna la noi. Mai ales acum cand sluta il cauta la greu din ce citesc prin presa.
Bati pe :anticfr: si :anticaine: si-ti da acasa cu terenul in cap chiajna pulii, dezamagitor !
Nici nu vreau sa ma gandesc cate luam cu :antisteaua: si apoi vine meciul de cupa. Macar se rupe mata !
banatean_violet
Posts: 1153
Joined: Tue Oct 02, 2012 10:51 am

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by banatean_violet »

" ...Ulterior, l-am rugat să accepte președinția Clubului ACS Poli Timișoara, aflat, sub aspect financiar, într-o situație foarte grea, mai ales datorită contractelor cu jucătorii extrem de proaste, făcute de predecesorii săi. Am început împreună să reașezăm lucrurile în făgașul lor normal. Astăzi, se văd roadele: echipa joacă bine, e, la sfârșitul turului, pe locul 6, înaintea Campioanei en titre, Viitorul și a lui Dinamo..."

Se spune ca pe feisbuc ar fi aparut citatul de mai sus. Dupa o citire atenta deduc ca jucatorii si antrenorii nu conteaza, predecesorii si-au facut de cap fara stirea si indicatiile Lui. O fi luat si El o pauza, sper sa revina la treaba si echipa sa reintre pe fagasul ala, toamna nu-i gata asa ca si roadele mai trebuie culese inca. :mrgreen:

Nu astept roadele la meciul urmator, stiu ca va fi doar un simplu antrenament pentru marelemegauniculderby aceasta realizare originala de care pot fi mandri in aceeasi masura si El si Ei.
User avatar
bvgtm
Posts: 414
Joined: Sun Dec 02, 2012 5:41 pm
Location: Timişoara
Contact:

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by bvgtm »

Din capul locului,menţionez că sunt şi voi fi Polist până la capăt !
Pentru comentariile mele critice (pe "feisbuc"),mi s-a spus să-mi fie ruşine !...Să sper ! Să sper,ce ?
Lucrurile devin tot mai complicate şi penibile.
Nu se mişcă nimic.Nu se ia nici o măsură ! Sau poate nu le văd eu.Cert este că,urmează meciuri cu fcsb,Astra şi în cupă cu...
Nu contează ordinea disputării lor.
Văd că unii (tot pe "feisbuc") manifestă un optimism şi un entuziasm exagerat ! Sau o fi ironic? Nu ştiu !
Cert este că,dacă Chiajna ne-a dat trei acasă (noroc că doar trei) iar noi am jucat cum am jucat şi dacă mergem pe aceeaşi linie (nu văd ce s-ar putea schimba) atunci stau şi mă întreb câte luăm de la fcsb şi Astra? 12-15 ?
Vorbesc la total în ambele meciuri.
Ba mai mult,culmea umilinţei pentru noi, în cupă s-ar putea să ne trezim şi cu...
o lubeniţă în "freză" !
In fotbal,totul este complicat de prezenţa echipei adverse.
User avatar
Pffv
Posts: 4073
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:43 pm
Location: Timisoara

Re: etapa XIV Poli - Chiajna luni de la 18

Post by Pffv »

Va intreb si pe voi , ca poate eu nu vad bine sau sunt subiectiv : care ar fi juniorii aia promitatori pe care Popa nu ii baga in teren ? Ca de ce au fost in stare tinerii localnici , Boscan , Mailat , Barnoi eu cam am vazut forte bine ieri . Sa fie unii mai valorosi nefolositi intentionat ? Ca din cate am vazut eu Bocsan intra doar pentru ca nimeni nu mai este pe acest post (valid) , desi parca mai bine improviza cu oricine , chiar Soljic , iar cuplul Barnoi - Mailat joaca fiind obligatorii conform deciziei intelepte a federatiei (chiar asa , ciumetii aia de spanioli care aproape au monopolizat UCL n-au asa destepti in conducerea federatiei :ymsmug: ) . E drept ca si Popica se plange zi lumina si intradevar nu are varf , un pescar acolo in fata portii . Nasolie mare , mai ales ca ar trebui si alimentat cu mingi utilizabile , asta la noi insemnand aproape exclusiv centrari Cretu sau Tiganasu (cand lipseste unul se inclina terenul spre celalalt , lucru previzibil si contracarat de orice adversar cu capul pe umeri ) . Cu un mijloc cu viteza de reactie a unui buldozer si forta unei motorete mai mult nu putem face se pare .
Si acum un pic de limbi straine pentru imensa majoritate a enoriasilor , ia sa vedem niste nume mari ale lui Poli : Paltinisanu , Dembrovschi , Anghel , Nedelcu II , Moise (mai tineti minte cate a scos in ultimele 10 minute cu Celtic ?) , Romulus Petrescu "motoreta" . Sau limbi arhaice , nu le-am mai prins , Ciosescu , Lereter , Andrei Radulescu , Ilie Girleanu etc . Toti acestia (si inca 200 ce i-am omis :( ) nu au fost tineri promitatori din pepiniera locala . Sper ca stiti cu totii de unde era Tata Mare ... de obicei accentuam pe portiunea CUR a orasului lui Bucur , ca de , suntem ioropeni din vest :-o . Ciosescu .... si mai rau era din Arad :-\ :-s :-o X( . Patriotismul local nu este , sau nu ar trebui sa fie , portita de promovare a nulitatilor indiferent de domeniu . La fel de adevarat e ca si importul pe baza de DVD ... ai de plm , il mai tineti minte pe "Nelly" Furtado #:-s :D ?
Ar fi foarte bine daca fiecare si-ar face treaba la locul lui , Popa ca antrenor iar stiti voi cine ca "finantator" , altfel o dam in becalisme de josnica speta .
Post Reply