etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Comentarii pe meciurile disputate de Poli

Pronostic

Poll ended at Fri Sep 29, 2017 8:37 am

1
5
71%
X
1
14%
2
1
14%
 
Total votes: 7
User avatar
Amadeus
Posts: 1546
Joined: Sat Nov 03, 2012 4:20 pm

etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by Amadeus »

ultima etapa a turului.
probabil victorie...
Amadeus
marci75
Posts: 1059
Joined: Sat Oct 13, 2012 7:20 pm

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by marci75 »

Amadeus wrote:ultima etapa a turului.
probabil victorie...

Obligatoriu victorie,i-am batut noi anul trecut.....Anul asta 2-1 .
User avatar
DP 2-6
Posts: 3368
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:22 pm
Location: Timisoara

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by DP 2-6 »

Ionuț Popa regretă punctele pierdute, dar ar accepta o remiză cu Craiova. Probleme rezolvate pe jumătate la Stadionul ”Dan Păltinișanu

ACS Poli a revenit cu un rezultat de egalitate plătit scump la Iași. Gabriel Cânu va fi cea mai importantă absență a bănățenilor în jocul de vineri cu CSU Craiova. Tehnicianul Ionuț Popa spune că are cel mai restrâns lot din prima ligă și ar putea debuta un nou junior dacă situația nu se ameliorează. ”Avem atâtea probleme, nu știu cum să le enumăr. Îmi propusesem să scot un număr mai mare de puncte în ultimele trei jocuri… Se vede că lipsa atacantului e principala problemă. Cânu va lipsi mult din jocul nostru. De abia mâine face RMN-ul. În acest context lotul fiind foarte subțire și urmând jocuri importante spunem că vor fi probleme. Oprea are viroză pulmonară. Haruț e și el accidentat. Așteptăm verdictul de la comisii cu Mailat”, a declarat Ionuț Popa. La Iași au ieșit accidentați de pe teren Bîrnoi și Șeroni, dar loviturile primite de cei doi s-au dovedit a nu fi așa de grave cum păreau inițial. ”E posibil să mai lipsească vreo doi jucători care astăzi nu s-au antrenat la turație maximă: Țigănașu, Bocșan, Doman. Nu e refăcut încă Crețu. Lotul e cel mai redus numeric din Liga I și trebuie să ne descurcăm cum putem în continuare. Când lipsește la noi un jucător-doi se dă totul peste cap”, a mai spus Popa. Antrenorul lui ACS Poli nu ar spune nu unui singur punct după jocul cu oltenii. ”Ca orice meci, Craiova e o echipă care joacă bine, cu jucători foarte buni, tehnici, rapizi (…) Trebuie abordat cu o tactică specială. M-ar mulțumi un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi (…) Toate sunt grele. Și cu Chiajna, care și-a adus pe bandă rulantă șase-șapte jucători”, a conchis ”principalul” timișorenilor. Acesta va miza probabil tot pe Alin Șeroni ca vârf, după modelul ex-dinamovistului Cosmin Bărcăuan, fundaș transformat la maturitate în atacant: ”E liber Benzema? Cu cine să joc? Nu am nicio soluție. E o improvizație, Șeroni s-a lipit acolo, a dat gol, dar nu e un atacant, ci un jucător pus în atac”. Popa a precizat câteva date și despre ultimul jucător vizat pentru un transfer. ”Am discutat cu un atacant din naționala Nigeriei, are meci cu Ghana, l-aș urmări, dar e un jucător care cere mulți bani. Nu vin sub 7-8.000 euro”, a precizat Popa. Acesta a adăugat că în cazul în care Țigănașu nu va fi apt îl va debuta în prima echipă pe juniorul Cristian Podină. Partida ACS Poli Timșoara – CS U Craiova se dispută vineri, de la ora 20.30, în etapa a 13-a a Ligii I. Oltenii au 23 de puncte, cu cinci puncte mai multe decât bănățenii. Bănci de rezervă reparate. Cabine mutate, nu Dacă săptămâna trecută semnalam că la cinci zile distanță de la frutuna din 17 septembrie arena principală a Banatului a rămas cu stricăciunile provocate de vântul puternic, astăzi situația era schimbată radical.
Băncile de rezervă afectate au fost reparate complet, inclusiv chioșcul și peretele căzut de la masa presei se aflau la locul lor. De asemenea mai multe persoane se ocupau de curățenie. În schimb, Popa a vorbit azi de o altă problemă spinoasă de la arenă. Tehnicianul spune că producătorii TV i-au semnalat din nou că la arena bănățenilor nu s-au operat modificările cerute, în privința camerelor TV care trebuiau mutate la tribuna I pentru a nu fi contra soarelui. Conform tehnicianului meciul cu Chiajna nu se va mai puta disputa la Timișoara dacă problema nu se rezolvă în două zile. ”Ne așteaptă jocurile cu Craiova și Concordia. Am fost anunțați la Iași că nu s-a rezolvat problema cabinelor. Problema trebuia rezolvată până la meciul cu Craiova. Următorul acasă, cu Chiajna, îl vom juca la Cluj, încercăm să-l jucăm la Iași, că acolo avem mai multă susținere. Președintele CJT mi-a spus că clubul trebuie să rezolve această problemă… Clubul a trimis hârtie la CJT, ei dau vina pe club, clubul știe că nu e stadionul lui… Domnul Dobra mi-a spus că nu e doar contribuția CJT, că e și a Politehnicii la club”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli. Conform unui oficial al clubului problema nu e legată doar de poziționarea camerelor, ci și de plângerile făcute de Digi. Sunt minusuri semnalate de-a lungul timpului și în media locală, precum internetul – mai degrabă absent, dar și cabinele în aer liber.

sursa: pa
User avatar
Amadeus
Posts: 1546
Joined: Sat Nov 03, 2012 4:20 pm

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by Amadeus »

daca jucam in numai in nocturna, problema e rezolvata.
Amadeus
banatean_violet
Posts: 1153
Joined: Tue Oct 02, 2012 10:51 am

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by banatean_violet »

noaptea merge si internetu?
diegis37
Posts: 2188
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:01 pm

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by diegis37 »

victorie 2-0
User avatar
Kerosen
Posts: 655
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:35 pm
Location: Timisoara

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by Kerosen »

Ai o vechitura de stadion si vin televiziunile sa-ti impuna cabine inchise,internet,(n-au cerut si aer conditionat?) etc....
Pai bha timpitilor,stadionul asta mai putin si se surpa si voi vreti conditii sa transmiteti meciurile ????
Mergeti in plm la Alexandria,la Magurele,hai ca va fac aia de la guvernare stadioane moderne.
Asta de la Timisoara o sa fie reconditionat cu un colac de sarma si o galeata de lavabila.....
diegis37
Posts: 2188
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:01 pm

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by diegis37 »

0-1 la pauza si cu un om in minus.Meci pierdut zic eu.
Numai cu ceva noroc ,daca prindem un sut sanatos mai putem schimba ceva.
Egalul este cred greu de realizat, dar nu imposibil.
Hai Poli !! :steag2: :steag2:
CVB
Posts: 118
Joined: Sun Jul 28, 2013 9:53 am

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by CVB »

Mda.
0-2.
Meritata victoria Craiovei.
De mult nu am mai văzut o echipa care sa ne domine atât de clar.
Ăsta e.

Sper sa jucam mai bine meciului următor.
diegis37
Posts: 2188
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:01 pm

Re: etapa XIII Poli - CSU Vineri de la 20:30

Post by diegis37 »

Asta este ,am pierdut.Nu stiu alte echipe cum fac cand au un jucator in minus se mobilizeaza si nici nu se observa ca au un jucator in minus.La noi ,gata totul este pierdut ,e greu de inteles.
Sa rezistam pana la pauza de iarna si poate se rezolva si celelalte probleme (financiar/atacant)
Hai Poli .
Post Reply