Internet

User avatar
englezul
Posts: 4404
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: Internet

Post by englezul »

Nemtalaii astia inca nu au auzi de Zoly baci ? =))
Scoate Zoly din el niste oferte + tarife pe telefonie si viteza + tarife pe net, de nu-i adevarat. :-o
Unii spun ca sta prost doar la capitolul televiziuni HD, insa eu nu-i cred... :D
User avatar
cristy2005ro
Posts: 1684
Joined: Wed Oct 03, 2012 4:02 pm
Location: Timişoara
Contact:

Re: Internet

Post by cristy2005ro »

pentru iubitorii de fifa a aparut RNGP 14 v3 cu loturile primelor 2 ligi la zi.....plus la rest of the world apare si asu :))

Image
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Internet

Post by orangetm »

Image

UPC România scoate internetul în stradă, lansând UPC Wi-Free

UPC România, companie membră Liberty Global, anunţă astăzi lansarea serviciului UPC Wi-Free, care le asigură clienţilor de internet UPC acces gratuit şi nelimitat la web în afara casei. UPC scoate internetul în stradă – Wi-Free oferă acces la internet wireless prin sute de mii de hotspot-uri din ţară şi alte milioane de hotspot-uri din străinătate, anunță compania intr-un comunicat.

La nivelul pieţei se remarcă o nevoie ridicată de conectivitate în afara casei prin Wi-Fi – 52% dintre persoanele adulte din mediul urban folosesc conexiuni Wi-Fi în afara casei, în timp ce internetul mobil (3G/4G) este folosit de 29%, iar internetul mobil prin stick USB de 23% ( sursă: studiu de piaţă realizat în 2014, prin intermediul GfK, pe utilizatori de servicii fixe de telecom, din mediul urban ). Pe măsură ce rata de penetrare a dispozitivelor compatibile Wi-Fi (smartphone-uri, tablete) creşte, nevoia unei conexiuni permanente la internet creşte şi ea. În 2013, 32% dintre utilizatorii români de internet navigau de pe smartphone, iar 14% de pe tabletă ( Sursă: Analiză Rolang Berger şi GfK, 2013 ).

“Clienţii vor să fie conectaţi oriunde, oricând, pe orice dispozitiv. UPC inovează în permanenţă pentru a le oferi atât conectivitate, cât şi divertisment – scoatem internetul în stradă pentru şi mai multă mobilitate. UPC Wi-Free este un produs global, care revoluţionează experienţa clienţilor noştri. Oferă acces simplu, gratuit şi nelimitat la sute de mii de hotspot-uri din România. Foarte important, cu Wi-Free, clienţii noştri de internet au Wi-Fi gratuit şi în străinătate – în Europa există deja milioane de hotspot-uri UPC Wi-Free, iar numărul lor creşte zi de zi”, declară Robert Redeleanu, CMO UPC România.

Mobilitatea în interiorul casei a fost şi rămâne una din priorităţile UPC România. În acest moment, 57% dintre clienţii Fiber Power au Wi-Fi de la UPC, ceea ce reprezintă o dublare faţă de perioada similară a anului trecut. În ultimii 4 ani, în baza UPC, numărul clienţilor de internet cu Wi-Fi a crescut de 14 ori. UPC Wi-Free reprezintă pasul următor – internetul de la UPC depăşeşte perimetrul casei şi iese în stradă.

Conectarea la UPC Wi-Free este simplă şi automată. Primul pas pentru activarea serviciului este crearea unui cont My UPC, urmată de configurarea parolei Wi-Free. Odată autentificat, un client de internet UPC va rămâne conectat permanent în locaţiile în care există acoperire Wi-Free. Accesul la internet este gratuit, nelimitat şi sigur – doar clienţii autentificaţi se pot conecta.

Un aspect foarte important este faptul că Wi-Free foloseşte o lăţime de bandă dedicată, suplimentară (10 Mbps download), independentă de banda alocată abonamentului fiecărui client. UPC Wi-Free funcţionează prin crearea a două reţele wireless distincte şi poate suporta până la 5 conexiuni simultane UPC Wi-Free.
“UPC Wi-Free aduce mobilitate serviciilor noastre şi ne apropie de obiectivul de a-i conecta pe clienţii noştri oriunde ar fi. Accesul gratuit şi nelimitat la internet, atât în ţară, cât şi în străinătate, fără costuri suplimentare, reprezintă un beneficiu puternic. UPC îşi ascultă clienţii şi le oferă servicii care răspund foarte bine nevoilor actuale de conectivitate şi divertisment”, completează Robert Redeleanu.

Încă din momentul lansării, UPC Wi-Free are o acoperire de sute de mii de hotspot-uri în România şi milioane de alte puncte de acces în Europa, în ţările Liberty Global. Serviciul va fi disponibil, în curând, şi în alte ţări europene, dar şi în SUA, datorită acordului dintre Liberty Global şi Comcast.

Ca sa te conectezi la reteaua UPC Wi-Free trebuie sa configurezi conexiunea la dispozitiv utilizand numele de utilizator MyUPC si parola configurata pentru serviciul UPC Wi-Free.

Image
Image
Image

Reteaua UPC Wi-Free este emisa de modem-urile Thomson TGW870, Cisco EPC 3925, Ubee EVW3226 si Technicolor 7200. Smartphone-uri, tablete, laptop-uri sau alte dispozitive echipate cu o placa de retea wireless se pot conecta la reteaua UPC Wi-Free, emisa de oricare din aceste modemuri.

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.158.100 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi www.upc.ro.
Liberty Global, plc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, cu operaţiuni în 14 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre 3Play - televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 24,5 milioane de clienţi. La 30 iunie 2014, aceştia aveau 49 milioane de abonamente. Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet şi VTR. Operaţiunile noastre includ totodată şi Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii.
Mai multe detalii despre UPC Wi-Free sunt disponibile pe www.upc.ro/wi-free
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
englezul
Posts: 4404
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: Internet

Post by englezul »

Foarte tare !
User avatar
DP 2-6
Posts: 3368
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:22 pm
Location: Timisoara

Re: Internet

Post by DP 2-6 »

Si Viktor Orban a scos internetul in strada si acum nu stie cum sa-l bage inapoi! :))
Last edited by DP 2-6 on Wed Oct 29, 2014 9:30 pm, edited 1 time in total.
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Internet

Post by orangetm »

Chiar merge...de fapt se folosesc de routerele abonatilor UPC.
Pe strada am prins cateva locuri Wi-free, dupa ce m-am autentificat pe android.
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Internet

Post by orangetm »

Multa invidie, domne!
Erdeeshii vor sa aiba ei tot, exclusiv daca se poate.
Liga 1, hotspoturi, Liga BBcum ii zice spaniola (pe asta o pierd vara viitoare), etc.

:-s
:D
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
DP 2-6
Posts: 3368
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:22 pm
Location: Timisoara

Re: Internet

Post by DP 2-6 »

Digi Wi-Fi există de câţiva ani.
http://www.rcs-rds.ro/digi-wifi
AndreiVajnaII
Posts: 2862
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:47 pm

Re: Internet

Post by AndreiVajnaII »

Nu e chiar acelasi lucru.

La Digi au instalat ei retele in diverse locuri pe care ei le considera ca aduna multa lume.

La UPC ai acces la retelele altor abonati, deci probabil ca vor acoperi o arie mai larga.
User avatar
impossible
Posts: 2931
Joined: Tue Oct 02, 2012 12:52 am

Re: Internet

Post by impossible »

Cum sa folosesti retelele altor abonati? Ce fac eu, posesor de retea Wi-Fi UPC, daca 20 de persoane acceseaza reteaua mea in acelasi timp? Va functiona perfect, nu ma va deranja cu nimic, nu-i asa? :-j O sa am viteza si toate alea? :-j Chiar ma gandesc sa-mi pun si eu. :-j =))
______________________________________
Image
ASU - Poli 0-1 (Chemin S. 53')
Post Reply