Szabolcs Szekely

Legende ale fotbalului timisorean
User avatar
orangetm
Posts: 4171
Joined: Mon Oct 01, 2012 10:01 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by orangetm »

zuko wrote:uimitor ce executii reuseste, si cele bune ,dar si cele mai putin bune.
Pai ala era gol, dar digiotii si arbitrii n-or vazut (si) devierea in corner.
Si bara aia, fmm de bara si care o pus-o acolo... mi-a mancat pronostickul... #:-s
Image
comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
User avatar
cristy2005ro
Posts: 1684
Joined: Wed Oct 03, 2012 4:02 pm
Location: Timişoara
Contact:

Re: Szabolcs Szekely

Post by cristy2005ro »

Image

Image
User avatar
Ivanhoe
Posts: 2491
Joined: Mon Oct 01, 2012 3:20 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by Ivanhoe »

Joc cu viaţa » Szekely a suferit o dublă fractură craniană acum doi ani la un amical

de Eduard Apostol • 12 August 2013

Szekely a înscris în fiecare rundă și are 6 goluri: unul cu Dinamo, două cu CFR Cluj, două cu Mediașul și unul cu Săgeata
Golgeterul Ligii 1, Szekely a fentat moartea în urmă cu aproape doi ani, cînd a suferit o dublă fractură craniană pe terenul de fotbal, la un banal amical.

Szabolcs Szekely este marea surpriză a startului de campionat. Nu mai marcase deloc în prima divizie pînă acum patru săptămîni, dar atacantul a erupt la 28 de ani, fiind golgeterul Ligii 1, cu 6 reuşite, a avut o cumpănă a vieţii în 2011. A fost aproape să-şi piardă viaţa!

"Era un amical între Recaş, fosta echipă a Timişoarei, şi cei din Lugoj. Am sărit la cap, iar un ţărănuş de la ăia, fiindcă au jucat destul de dur, m-a lovit la cap. Dublă fractură craniană! Partea bună e că m-a prins lovitura în frunte. Dacă era mai în lateral, eram dus la ora asta! Nu mai aveam ce vorbi", a rememorat pentru Gazeta Sporturilor ardeleanul din Aiud.

Vreme de 7 luni a jucat avînd o cască de protecţie, în genul celei purtate de Chivu la Inter sau Astafei la Oţelul.

"Nu mă incomoda, deşi arătam ciudat cu ea pe cap pe teren. Am avut ceva emoţii la final, apoi, la fotbal, uiţi de tot şi alergi pe teren. După cîteva luni am renunţat la cascheta aia, doctorii mi-au zis că nu mai risc nimic. Nu am temeri acum, cînd joc, sar la cap, mă comport normal. Sînt chestii care se întîmplă în fotbal, acolo, pe teren, n-am frică de nimeni şi de nimic", a spus atacantul.

"Unora le place biciul"
Vali Velcea spunea într-un interviu acordat Gazetei că este un tip ce iubeşte disciplina de fier la echipă. "Secretul golurilor lui Szekely? Biciul! Disciplina pe care n-a mai întîlnit-o pînă acum. Era un tip comod şi boem, nu e doar cazul lui, am mai întîlnit aşa ceva şi la echipă. E ceva specific pentru ce e la noi, la români!", a comentat tehnicianul.

Szekely este sincer: "Nu pot nici eu să-mi explic eficacitatea mea din prezent! Eu sînt un tip realist, dar am o senzaţie stranie. Parcă e un vis din care nu aş vrea să mă trezesc".

Ce doreşte Velcea
Vali Velcea rămîne ancorat în realitate: "Nu sînt omul-miracol, este munca întregii echipe. Mă bucur că se confirmă ceea ce bănuiam şi mă gîndesc ce să facem ca să arătăm mai bine în joc, mai ales că vom fi trataţi mult mai serios de acum înainte. Mi-aş dori să atragem lumea la stadionul din Timişoara. Iar eu vreau să fiu un exemplu pentru copiii mei, să fiu un model pentru ca ei să reuşească în sport, în viaţă".

Familia Velcea are doi copii: fetiţa, Andreea, 12 ani şi jumătate, e campioană naţională la tenis la categoria ei de vîrstă, iar băiatul, Vali, 9 ani, e portar la Poli, visînd să joace pentru bănăţeni, apoi pentru Real Madrid.

"M-am scos cu golurile astea. Cred că pînă la vîrsta aceasta n-am jucat la potenţialul meu. E prea departe acum să mă gîndesc la echipa naţională, nu urmăresc zmeie pe cer" (Szabolcs Szekely, atacant ACS Poli Timişoara)

gsp.ro

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/joc-cu- ... 05745.html
Simona Halep

Damnant quod non intelligunt
User avatar
Amadeus
Posts: 1546
Joined: Sat Nov 03, 2012 4:20 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by Amadeus »

De pe gsp


Mai repede Szekely, nu Mutu


Mutu e supărat. Nu e convocat pentru meciul de azi, nu ştie dacă Piţi îl vrea cu Ungaria şi Turcia. Chiar mai credem că-i un subiect de dezbatere?

Întîi de toate, să ne gîndim la locul lui din teren. În stînga există Maxim şi Tănase, ba chiar Stancu şi Alexe. În spatele vîrfului, Grozav şi Stancu se simt bine. Aici joacă şi Maxim la Stuttgart. Atacant central? Poate, dar Marica, fără echipă, tot sună mai util. Cu Stancu în stand-by.

Unde e locul lui Mutu în vestiar? Ajaccio a aşteptat o vedetă-lider şi a căpătat un killer de tehnicieni. Dupont a zburat, Emon la fel, mai greu cu Ravanelli. Italianul l-a scos din teren în prima etapă după ce românul n-a acceptat criticile. România a proiectat un fel de bătrîn genial care vine, intră puţin şi ne scoate din rahat. România n-a primit nimic de la Mutu din 2011 pînă azi. Un gol din penalty la Budapesta, 212 minute adunate cu greu.

Astăzi, Mutu s-a schimbat: dintr-un atacant frenetic a devenit un atacator la Fanatik.

Subiect de dezbatere ar fi, mai repede, absenţa lui Szabolcs Szekely din lotul lui Piţurcă. Un atacant de 28 de ani înscrie 6 goluri în 4 etape, unele cu Dinamo şi CFR. Poate-i un foc de paie, dar azi avem un amical pentru prezent, nu un “parastas de 7 ani”.
Amadeus
User avatar
timisoara1990
Posts: 76
Joined: Tue Jul 02, 2013 7:38 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by timisoara1990 »

cel mai bun tot timpul. numai ca echipa nu "joaca" si nu il pune in valoare :)
C&C
Posts: 36
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:34 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by C&C »

..fruntea sus ,numai in voi jucatorii avem incredere ca ne veti aduce bucuria in oras.
PS;dupa golurile date pana acum ,ti se va cere sa marchezi si daca joci singur impotriva a 11 adversari ,pardon 10 ca nimeni nu mai are nevoie sa joace cu noi in 11 .
User avatar
swedishbitter
Posts: 821
Joined: Fri Mar 08, 2013 6:57 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by swedishbitter »

Cam sters si mereu in offside astazi. Oricum el s-a autodepasit in primele etape, deci nu ma astept sa mai explodeze in campionatul asta. E totusi util echipei. A gresit la golul marcat de clujeni. Poate pe viitor ar trebui sa nu mai fie responsabil la fazele fixe ale adversarului, de cel mai inalt jucator de pe teren (vezi deasemenea episoadele Vaslui, Navodari).
I don't know where I'm going, but I'm on my way - Sagan
User avatar
englezul
Posts: 4404
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: Szabolcs Szekely

Post by englezul »

Intotdeauna cand luam gol din faze fixe, marcheaza jucatorul pe care el il are in marcaj. Chiar nu observa nimeni lucrul asta ?
Sa ramana la prima bara, altfel el este principalul pericol... ! :)
User avatar
Ivanhoe
Posts: 2491
Joined: Mon Oct 01, 2012 3:20 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by Ivanhoe »

Felicitari pentru gol, avem golgheter!
Simona Halep

Damnant quod non intelligunt
marci75
Posts: 1059
Joined: Sat Oct 13, 2012 7:20 pm

Re: Szabolcs Szekely

Post by marci75 »

Felicitari pentru premiu,tine-o tot asa,un gol de 3 puncte la Chiajna!!!!
Post Reply