Presa scrisa si online

Articole, clipuri, imagini cu/despre Poli.
diegis37
Posts: 2188
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:01 pm

Re: Presa scrisa si online

Post by diegis37 »

Amadeus wrote:Cupa Ligii n-are nicio valoare sau importanta: Nu te salveaza de la retrogradare, nu te califica in cupele europene. Se putea juca la finalul playoutului.
Perfect de acord.
User avatar
DP 2-6
Posts: 3368
Joined: Mon Oct 01, 2012 9:22 pm
Location: Timisoara

Re: Presa scrisa si online

Post by DP 2-6 »

A încetat din viață colegul nostru Mihai Junea

Una dintre cele mai importante voci ale radioului din România a trecut la cele veșnice.

Radio Timișoara pierde unul jurnaliștii de calibru prin dispariția lui Mihai Junea. Un reper în peisajul presei sportive și nu numai, Mihai Junea a murit în noaptea de luni 9, aprilie.

Născut la 3 mai 1956, la Deva, Mihai Junea a absolvit Institutul Politehnica “Traian Vuia” din Timișoara, promoția 1981.

Cariera sa la Radio Timișoara a început în anul 1978 în calitate de colaborator pentru rubricile de sport ale Secției Actualități, având deja o activitate susținută de redactor al “Forumului studențesc”.

A revenit la Radio Timișoara pe 22 decembrie 1989, iar în luna martie a anului următor a fost angajat ca redactor.

În perioada 1996 – 1998 a lucrat ca realizator de emisiuni la TVR Timișoara, pentru ca apoi să revină la marea sa dragoste, Radio Timișoara.

Vocea lui Mihai Junea s-a auzit prin relatările și cronicile documentate de la evenimente sportive de interes major precum campionate europene și mondiale de gimnastică, campionate mondiale de fotbal sau chiar de la jocurile olimpice.

Mihai Junea ar fi împlinit luna viitoare 62 de ani. Ultimii ani de viață i-au fost însuflețiți de cele două nepoțele, Mina și Lara.

Rămân în urma sa mii de trasmisii, emisiuni, cronici, înregistrări păstrate în fonoteca Radio Timișoara, și o amintire pe care i-o vom păstra întotdeauna.

Dumnezeu să îl odihnească!
http://radiotimisoara.ro/2018/04/09/a-i ... hai-junea/
User avatar
englezul
Posts: 4404
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: Presa scrisa si online

Post by englezul »

RIP :(
Post Reply