De ce ACS Poli?
Re: De ce ACS Poli?
Pe Pamant si in Cer...

- Attachments
-
- Tim Poli.jpg (96.36 KiB) Viewed 7911 times

comparare.rca/campion24broker/emitere.electronica
Frate, ti-ai inchiriat balon, sau ai taiat-o in concediu cu avionul si faci poze de la inaltime ca sa vada si ochiul muritorului de rand cum apare El Monumental de la cateva sute de metrii altitudine ?orangetm wrote:Pe Pamant si in Cer...

Ala il are demult in jutul ...talieienglezul wrote:Frate, ti-ai inchiriat balon, sau ai taiat-o in concediu cu avionul si faci poze de la inaltime ca sa vada si ochiul muritorului de rand cum apare El Monumental de la cateva sute de metrii altitudine ?orangetm wrote:Pe Pamant si in Cer...

@pffv si-o cauta...
Sa nu spuna ca nu l-am
Iulian ma cheama; si ma si duc cand ma cheama franele la al doilea meci sa ii arbitrez...

Sa nu spuna ca nu l-am

Iulian ma cheama; si ma si duc cand ma cheama franele la al doilea meci sa ii arbitrez...

orangetm wrote:@pffv si-o cauta...![]()
Sa nu spuna ca nu l-am![]()

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/M ... 1374999313Pffv wrote:orangetm wrote:@pffv si-o cauta...![]()
Sa nu spuna ca nu l-am![]()
Iulian ma cheama; si ma si duc cand ma cheama franele la al doilea meci sa ii arbitrez...Bre , da rau te-ai facut , "sefu"

-
Whenever the name El Monumental comes up, I remember my first love