Costel Pantilimon

Legende ale fotbalului timisorean
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: Costel Pantilimon

Post by duranviola »

Agentul lui Pantilimon confirmă despărţirea de City: "Într-o formă sau alta, la VARĂ va pleca"


Costel Pantilimon nu a reuşit să se impună în poarta lui Manchester City, titularul naţionalei Angliei, Joe Hart, fiind aproape imposibil de înlocuit.

Impresarul goalkeeper-ului român a recunoscut că zilele lui Pantilimon la Manchester sunt numărate, în vară fiind foarte probabil ca portarul să-i părăsească pe "cetăţeni".

"Pantilimon ar fi vrut să plece chiar din ianuarie. Nu că nu i-ar fi bine la City, vrea să joace. Mai are contract un an şi jumătate. În vară se poate întâmpla orice.

Au fost ceva discuţii cu echipe din Anglia, dar City nu a vrut să discute de un împrumut. La vară, într-o formă sau alta, Pantilimon va pleca, dacă situaţia va rămâne cea actuală.

S-ar putea să existe interes din partea altor cluburi, dar agentul jucătorului nu trebuie neapărat să ştie", a declarat Ioan Timofte, impresarul lui Pantilimon, la DigiSport


prosteaua.ro
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
User avatar
englezul
Posts: 4401
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: Costel Pantilimon

Post by englezul »

Panti e baiat destept, a facut leul/lira si acum relaxat este momentul sa si apere undeva ca sa-si reia locul in poarta nationalei !
User avatar
duranviola
Posts: 1634
Joined: Tue Oct 02, 2012 7:18 am
Location: Timisoara

Re: Costel Pantilimon

Post by duranviola »

Pantilimon a fost integralist în finala turneului Barclays Asia Trophy 2013

Manchester City s-a impus în faţa lui Sunderland în finala turneului Barclays Asia Trophy 2013 cu 1-0, prin golul marcat de Dzeko, acelaşi care a marcat şi singurul gol al victoriei din semifinale.

"Cetăţenii" au ajuns în finală după ce au câştigat cu 1-0 în faţa selecţionatei "South China", în timp ce Sunderland s-a impus în faţa lui Tottenham cu 3-1.

Manuel Pellegrini a început cu Pantilimon în poartă, cu Zabaleta, Kompany, Nastasic şi Clichy în apărare, cu Milner, Javi Garcia, Yaya Toure şi Silva la mijloc, respectiv cu Dzeko şi Alvaro Negredo în atac. Pe parcurs au mai intrat Lescott, Kolarov, Navas, Fernandinho, Nasri şi Barry.

Sunderland a jucat cu următoarea formulă: Mannone - Gardner, Brown, O'Shea, Colback, Jonhson, Larsson, Cabral, Giaccherini, Sessegon, Altidore. Au mai evoluat Westwood, Karlsson, Ba, McClean, Mandron, Wickham.

Pantilimon, integralist, nu a avut foarte mult de furcă în faţa elevilor lui Paolo Di Canio, prima sa intervenţie fiind necesară abia în minutul 85, (VIDEO - la minutul 1:32). A fost pentru prima dată în această vară când portarul român a rămas pe teren toate cele 90 de minute.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Co ... rophy+2013

chiar nicio echipa nu i-a gasit Tim ?
Finantatorii vin si pleaca, politicienii vin si pleaca, antrenorii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca.....doar noi suporterii, ramanem

Image Image
diegis37
Posts: 2188
Joined: Mon Oct 01, 2012 11:01 pm

Re: Costel Pantilimon

Post by diegis37 »

Cupa Audi FC Bayern-Manchester City cu Panti titular,doua Parade bune pana acum :D
User avatar
Amadeus
Posts: 1546
Joined: Sat Nov 03, 2012 4:20 pm

Re: Costel Pantilimon

Post by Amadeus »

Bafta in evitarea retrogradarii din Premier League (mai is 5 etape), Panti!
Amadeus
User avatar
englezul
Posts: 4401
Joined: Tue Oct 02, 2012 6:47 am
Location: Timisoara
Contact:

Re: Costel Pantilimon

Post by englezul »

Normalitatea

de Andrei Craciun/gsp


De patru (spre cinci) ani, de cînd Costel Fane Pantilimon din Bacău s-a angajat ca portar de fotbal în Marea Britanie, știrile care ne parvin despre el sînt cam exaltate
Am citit de zeci de ori că a avut evoluții excepționale, cum tot de zeci de ori am fost informați că a evoluat catastrofal, iar adevărul nici măcar nu era la mijloc. Adevărul ne scăpa.

Sîmbătă, chiar la ora la care la București, într-o librărie din apropierea Grădinei Cișmigiului, marele scriitor bucureștean de limbă română Filip Florian purta un dialog literar perfect european cu marele scriitor mureșean de limbă maghiară Dragomán György, priveam, cînd și cînd, într-o îndurabilă erezie, spre ecranul telefonului mobil, priveam către Londra, la întîmplările din partida dintre Arsenal și Sunderland.

La Londra s-a consemnat un rezultat normal. Arsenal a învins cu 3-1, fiindcă este o echipă care respiră la înălțimea titlului de campioană, pe cînd Sunderland se zbate în subsolul primei ligi, prezentînd, în această afacere, disperarea legitimă a unui club care a cîștigat ultimul trofeu (o Cupă a Angliei, totuși) în 1973.

Desigur, chiar esența proletară a fotbalului englezesc, unde nici o surpriză nu este destul de surprinzătoare, ne îndemna, pe noi, cei legați de Costel, la speranță înaintea unei asemenea partide. În trecut, Costel Pantilimon rezistase, eroic desigur, pe „Emirates”. N-a mai fost cazul. Acum, în acel caraghios echipament verde pe care Sunderland îl poartă în deplasare, ca un involuntar omagiu adus clovnilor de pretutindeni, Costel a încasat trei goluri parțial parabile, unul printre picioare, dar nu se poate spune că s-a făcut de rîs.

Priveam către Londra, cînd m-a lovit forța acestei revelații: Costel Pantilimon, așa uriaș și singur cum era în poarta „pisicilor negre” obligate de tradiție să poarte departe de „Stadionul Luminii” o costumație prea tropicală pentru insula aceea, este un om normal. El joacă fotbal normal, are zile bune și are zile rele. S-a născut din părinți care nici nu vorbesc și nici nu aud, dar niciodată nu a făcut din istoria personală o melodramă publică. Costel Pantilimon a trudit ca un om normal, evitînd scurtăturile, și-a clădit o familie, a strîns avere și nu a risipit-o, ba chiar a știut cînd să facă un pas înapoi de la Manchester City la Sunderland, preferînd, din nou, să muncească într-o poartă decît să se îmbogățească pe o bancă de rezerve. Nu l-am văzut niciodată derapînd într-un tabloid, este un atît de demodat familist și a ajuns, fie și meteoric, într-un clasament al paradelor reușite, primul portar din Marea Britanie. Costel Pantilimon, da.

În insula aceea, unde oamenii miros deseori a ploaie și poartă paltoane cu nasturi foarte mari, iar echipele mici trăiesc, foarte omenește, din inimă, în insula aceea din care oamenilor le place să plece, și în care, în contra marketingului, cele mai iubite echipe sînt cele care, la fel ca oamenii, se luptă pînă în ultima clipă să nu cadă, să nu se prăbușească, să nu moară. Acolo, acest om normal a reușit să-și întemeieze o carieră. Vi se pare puțin?

Costel Pantilimon, da, a rămas normal, nici excepțional, nici catastrofal, iar asta ar trebui – în toate ziarele lumii noastre – să fie chiar știrea zilei.

http://blogsport.gsp.ro/andreicraciun/2 ... malitatea/
Post Reply